Fotot ndër vite, si dukeshin Donald Trump dhe Joe Biden të rinj

Bota

Amerika ende nuk e ka një president, ndërsa gara ishte e fortë mes republikanit Donald Trump dhe demokratit Joe Biden.

Donald Trump, 18 vjeç

Ndërsa gjasa janë që Biden të jetë presidenti i ardhshëm i SHBA, sipas rezultateve të numërimit.

Joe Biden, 25 vjeç

Joe Biden 78 vjeç dhe Donald Trump 74 vjeç janë dy figura të rëndësishme amerikane. Mediat ndërkombëtare kanë publikuar fotografi të dy kandidatëve ndër vite.

ME TE LEXUARAT