Grup kriminal dhe vrajse me paramendim, nis seanca për Laert Haxhiun, Orges Bilbilin dhe Anterio Kaloshin

Aktualitet
Grup kriminal dhe vrajse me paramendim, nis seanca për Laert Haxhiun, Orges

Nis në Gjykatën e Posaçme seanca për të marrë të pandehur Laert Haxhiun, Orges Bilbilin dhe Anterio Kaloshin.

Sipas SPAK këta janë të dyshuar si grup kriminal për vrasje me paramendim për hakmarrje të mbetur në tentative vrasje në rrethana cilësuese, armëmbajtje pa leje.

Orgest Bilbili, miku i ngushtë i Laert Haxhiun të dy të akuzuar për vrasjen e Jurgen Hoxha dhe Zamir Latifi, është lënë në masën e arrestit në burg.

Bilbili së bashku me Laert Haxhiun dhe disa persona të tjerë akuzohen për vrasjen e Jurgen Hoxha dhe Zamir Latifi si dhe tentativën e vrasjes së Xhulio Shkurtit, nipit të Alfred Shkurtit, ose siç njihet ndryshe në Lushnjë Aldo Bare. Veç akuzës së vrasjes në rrethana cilësuese të një ose më shumë personave, Bilbili akuzohet për “Kryerjen e veprave penale në kuadër të grupit kriminal”.

ME TE LEXUARAT