COVID futet në Drejtorinë e Tatimeve në Berat, pozitiv punonjësi! Infektohen dhe 2 mësues në Skrapar

Aktualitet
COVID futet në Drejtorinë e Tatimeve në Berat, pozitiv

Shtohen të infektuarit në rrethin e Beratit.

Ditën e sotme në Berat ka rezultuar pozitiv me COVID-19 pasi ka bërë tamponin një punonjës i Drejtorisë Rajonale të tatimeve. Pasi ai rezultoi pozitiv janë karantinuar dhe i janë nënshtruar testit edhe 3 persona të tjerë të cilët punonin në një ambient me të.

Gjithashtu në Skrapar 2 mësues në një shkollë 9-vjeçare dhe një punonjës i Ujësjellësit janë të infektuar me COVID-19 duke arritur numrin prej 288 të infektuarish në rrethin e Beratit.

ME TE LEXUARAT