Përllogaritja e viteve të burgut, sot zhvillohet seanca për Zani Caushin

Aktualitet
Përllogaritja e viteve të burgut, sot zhvillohet seanca për Zani

Sot në orën 10:00 do të zhvillohet seanca në Gjykatën e Korçës për përllogaritjen e viteve të burgut për Myrteza Caushit (Zani).

Shtyrja e seancës para para 10 ditësh u bë prej mungesës së drejtorit të Burgut të Drenovës.

Avokati i Zani Caushit, Arben Lena tha se sipas ligjit klienti i tij ka të drejtë të llogarisë saktë viteve burgut dhe pas 35 viteve burg ka të drejtë të kërkojë lirimin me kusht.

Më tej avokati tha se llogaritja e kohës së vuajtjes se dënimit është një problematikë jo vetëm për Zani Caushin por edhe për të dënuarit e tjerë.

ME TE LEXUARAT