Mes viktimave në Dibër edhe pronari i minierës! Galeria jashtë funksionit që nga 2015

Aktualitet
Mes viktimave në Dibër edhe pronari i minierës! Galeria

Mësohet se inxhinieri Ismail Hoxha, i cili ka humbur jetën ka qenë njëkohësisht edhe pronar i kësaj miniere.

Sipas burimeve konfidenciale, kjo galeri ka qenë jashtë kushteve teknike për punë dhe ka qenë jashtë funksionit që nga viti 2015.

ME TE LEXUARAT