Mbyllet shkolla 9-vjeçare në Korçë, infektohen me COVID-19 shtatë mësues

Aktualitet
Mbyllet shkolla 9-vjeçare në Korçë, infektohen me

Shkolla 9-vjeçare “Sotir Gurra”, në qytetin e Korçës është mbyllur.

Mësohet se shkak për mbylljen e këti institucioni arsimor është bërë infektimi i shtatë mësuesve.

Këta të fundit, morën sot përgjigjen e tamponit, që rezultoi pozitiv dhe janë vetëkarantinuar në banesa.

Por, për shkak të infektimeve, nesër nxënësit nuk do të paraqiten në shkollë.

Ambientet e shkollës ‘Sotir Gurra’, klasat dhe oborri, do të dezinfektohen, në mënyrë që nxënësit të mos kenë rrezik infektimi.

ME TE LEXUARAT