Infektohen 3 mjekë në spitalin e Matit, mbyllen tre reparte të shërbimit shëndetësor

Aktualitet
Infektohen 3 mjekë në spitalin e Matit, mbyllen tre reparte të

Tre mjekë në spitalin Bashkiak të Matit janë infektuar me koronavirus dhe 4 punonjës të tjerë të bluzave të bardha janë vetëkarantinuar.

Si pasojë, janë mbyllur tre reparte të shërbimit parësor shëndetësor në këtë spital, ai i kirurgjisë, i ORL-së dhe i Pediatrisë.

Numri i të infektuarve në bashkinë e Matit ka shkuar në 11 persona, ndërsa në bashkinë e Klosit janë raportuar 9 persona që kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

ME TE LEXUARAT