Rama: Japim 20 milion lekë në dorë çdo shqiptari që...

Aktualitet
Rama: Japim 20 milion lekë në dorë çdo shqiptari

Kryeministri Edi Rama tha se kush dëshiron të ndërtojë shtëpinë vetë në fshat do të marrë 20 milion lekë në dorë nga shteti.

Kreu i Qeverisë ka menduar t'i japë një zgjidhje shqiptarëve të cilët humbën shtëpitë gjatë tërmetit.

“Për ata që janë në fshat dhe duan të ndërtojnë vetë shtëpitë do t’u japim financim, mesatarisht 20 mln lekë të vjetra, pasi fitojnë kohë dhe nuk rrinë të presin të vijë dikush ti ndertoje banesen qe u shkaterrua nga termeti”,

ME TE LEXUARAT