Nga puthjet buzë detit tek dhurimi i luleve, Kujtim Gjuzi tregon sa romantik është

Politikë
Nga puthjet buzë detit tek dhurimi i luleve, Kujtim Gjuzi tregon sa

Deputeti i opozitës parlamentare, Kujtim Gjuzi ka treguar se është një njeri shumë romantik.

Në një intervistë në “After Party”, kryetari i Partisë Konservatore u shpreh se është i pari të thotë “Të dua” dhe nuk pret t’ia thonë të tjerët.

Deputeti opozitar tregoi se i pëlqejnë puthjet buzë detit dhe të dhurojë lule natyrale.

Pjesë nga intervista:

Një romancë e re apo shok i ri?

Kujtim Gjuzi: “Një shok i ri”

I pari që thua të dua apo pret të ta thonë?

Kujtim Gjuzi: “Them i pari të dua”

Puthje pranë zjarrit apo buzë detit?

Kujtim Gjuzi: “Buzë detit është më bukur.”

Dshuri online apo ballë për ballë?

Kujtim Gjuzi: “Më mirë ballë për ballë.”

Dhuron lule apo bizhuteri

Kujtim Gjuzi: “Më tepër lule dhe natyrale.”

ME TE LEXUARAT