Kryeministri Rama njofton: Merr fund pritja, ja çfarë do bëjmë ditët në vijim...

Politikë
Kryeministri Rama njofton: Merr fund pritja, ja çfarë do

Kreu i qeverise shqiptare Edi Rama garantoi që ditët në vijim do të pajisen me kontrata të gjithë kryefamiljarët që u është shkaatërruar shtëpia nga tërmeti.

Kryeministri theksoi se ka filluar puna për ndërtimin e banesave dhe apartamenteve, ndërsa brenda Vitit të Ri do të fillojnë banorët të hyjnë në shtëpitë e reja.

"Vijon puna në kantier ndërtimi, me një plan të ri zhvillimi, shkolla e re, parku i ri, 45 apartamente si dhe 132 shtëpi të reja, do të ndërtohen duke i ndryshuar jetën njerëzve në Krujë.

Punimet po ecin me ritme të larta ndërsa të gjithë banorëve do tu lidhet kontrata për shtëpitë e reja", shkruan Rama.

ME TE LEXUARAT