Rama- naftëtarëve: E thjeshtë, dilni nga greva dhe do vij unë vetë tek ju menjëherë!

Aktualitet
Rama- naftëtarëve: E thjeshtë, dilni nga greva dhe do vij

Kryeministri Edi Rama reagon sërish për grevën e naftëtarëve.

"Unë jo vetëm nuk po hesht por po përsëris çdo ditë: Ndalni grevën dhe ulemi diskutojmë për hallin tuaj! Nuk ka negociata me presione e me ultimatume në një familje, po ka qarje halli me logjikë e me zemër të hapur! E thjeshtë:Dilni nga greva dhe do vij unë vetë tek ju menjëherë", shkruan Rama.

ME TE LEXUARAT