Miratimi i rezolutës për antisemitizmin në Shqipëri, reagon Izraeli: Bashkimi i duarve…

Aktualitet
Miratimi i rezolutës për antisemitizmin në Shqipëri, reagon

Pas miratimit të rezolutës për antisemitizmin, me 111 vota pro në Kuvendin e Shqipërisë ka reaguar edhe Izraeli.

Ka qenë ministri i Jashtëm i Izraelit ai që ka falenderuar Shqipërinë për miratimin e rezolutës.

“Unë mirëpres iniciativën për krijimin e një forumi kundër antisemitizmit miratuar në Parlamentin e Shqipërisë, në të cilin morën pjesë përfaqësues nga vendet e Ballkanit.

Bashkëpunimi dhe bashkimi i duarve midis vendeve dhe kombeve është çelësi për t’i bërë ballë këtij fenomen të keq”, shprehet ministri i Jashtëm i Izraelit.

ME TE LEXUARAT