Elia Zaharia lind Princeshën Geraldinë, vajzën e Princit Leka

Showbiz

Bashkeshortja e Princit Leka, Elia Zaharia ka sjelle ne jete Geraldinen, trashegimtaren me te re te fronit mbreteror shqiptar.

Njoftim Zyrtar i Oborrit Mbreteror:

Familja Mbretërore Shqiptare është e lumtur të bashkëndajë lajmin e lindjes së Lartësisë së Saj Mbretërore Princeshës Geraldinë që u erdhi në jetë Lartësive të Tyre Mbretërore Princit Leka të Shqiptarëve dhe Princeshës Elia, ditën e enjte, 22 tetor 2020, ora 09:30.

Princesha Elia lindi pa vështirësi në spitalin obstetrik-gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë” në Tiranë.

Si nëna ashtu edhe bebi gëzojnë shëndet të plotë, falë edhe kujdesit të lavdërueshëm të personelit mjeksor.

ME TE LEXUARAT