Akademia e Shkencave preket nga COVID-19, karantinohet stafi

Aktualitet
Akademia e Shkencave preket nga COVID-19, karantinohet stafi

Akademia e Shkencave është prekur nga COVID-19. Institucioni është mbyllur dhe të gjithë zyrtarët janë karantinuar në banesat e tyre.

Ende nuk dihet se sa persona mund të jenë infektuar me COVID, e se si është gjendja e tyre mirëpo ajo që deri më tani bëhet e ditur është se të gjithë zyrtarët nuk ndodhen në ambientet e institucionit.

Nga ana e tyre nuk ka pasur asnjë reagim zyrtar në lidhje me gjendjen e punonjësve.

ME TE LEXUARAT