Abuzimi me tenderat e OSHEE, dalin para GJKKO 3 zyrtarët

Aktualitet
Abuzimi me tenderat e OSHEE, dalin para GJKKO 3 zyrtarët

Nis në GJKKO vlerësimi i masës së sigurisë për dosjen e korrupsionit me tenderin e OSHEE.

Albana Ferraj ende nuk është arrestuar, e cila ndodhet ne Itali, e larguar disa ditë përpara arrestimit. Ne pranga ka rënë Erlis Bushati. Arrest shtepie Athina Papa e Irma Dërguti.

Bushati dhe dy zonjat janë paraqitur në Gjykatë. SPAK kërkon lënien në fuqi të masave dhe i dërgon shkresë policise që kur Ferraj te paraqitet ne Shqiperi te arrestohet.

ME TE LEXUARAT