COVID-19/ Infektohen 3 punonjës të bashkisë Kuçovë dhe 1 polic në Skrapar

Aktualitet
COVID-19/ Infektohen 3 punonjës të bashkisë Kuçovë

Ditën e sotme në Kuçovë dhe në Berat u regjistruan 18 raste të reja me koronavirus. Në Kuçovë, 3 prej të infektuarve ishin punonjës të bashkisë ndërsa janë infektuar dhe 3 mësues në gjimnaze.

Aktualisht nuk dihet nëse vijon puna në këto dy institucione teksa personat e infektuar janë karantinuar menjëherë.

Ndërkohë në Berat prej të infektuarve, janë prekur 2 punonjës të OShEE-së si dhe një edukatore e kopshtit "Llambrini Kule".

Në anën tjetër në Skrapar janë infektuar me COVID-19 një polic në komisariat, një mësues dhe një shofer administrate.

ME TE LEXUARAT