Orgji me femra të përzgjedhura, policia u prish papritur festën burrave

Soft
Orgji me femra të përzgjedhura, policia u prish papritur festën

Policia nderhyri dhe prishi një orgji masive në një apartament pushimesh në Spanjë. Dhjetëra njerëz ishin në radhë për t’u filmuar duke bërë seks.

Ata kishin mundësinë të kënaqeshin falas me disa femra të përzgjedhura e që më pas do të shpërndaheshin çmimet për interpretuesit më të mirë.

Shumë burra ndodheshin në radhë për të marrë pjesë në festë. Por gjithçka mori fund kur ndërhyri policia.

Sipas mediave të huaja, tre organizatorët e festës së seksit të palicencuar do të përballen me gjoba të rënda.

Ngjarja u cilësua si një krim kundër shëndetit publik. Efektivët u njoftuan nga një prej pjesëmarrësve.

ME TE LEXUARAT