I tha Berishës rrot k***?! Rama vihet në siklet: Njeri jam dhe unë…

Politikë
I tha Berishës rrot k***?! Rama vihet në siklet: Njeri jam dhe

Kryeministri Edi Rama ka shpjeguar këtë mbrëmje shprehjen me pullë të kuqe drejtuar ish-kryeministrit Sali Berisha në vitin 2014

Ai u shpreh se deklarata e bëra nuk ishte e shprehur me zë, por se ia kishin nxjerrë nga goja gazetarët.

Edi Rama: Një shpullë se kush të rreh të do është një retorikë, një mënyrë të foluri, e dëgjon kudo dhe në çdo bisedë mes politikanëve. Një politikan që del e flet në atë farë feje.

Blendi Fevziu: I keni thënë ish-kryeministrit…a ishte për pullë të kuqe?

Edi Rama: Cfarë i thashë?

Blendi Fevziu: Tregoja Shkullak…

Shkullaku:I tha rrot k***

Edi Rama: Atë shprehje e kam thënë nëpër gojë dhe me veten time, njeri jam dhe unë…shpërthim momenti dhe e nxorre ti në televizor…

Shkullaku:Po jo pra ia ke thënë Berishës në Parlament…

Edi Rama: Jo, e kisha kot nëpër dhëmbë…

ME TE LEXUARAT