Vrau të dashurën e tij dhe i hëngri trurin, mushkëritë dhe zemrën, burgoset 36-vjeçari

Bota
Vrau të dashurën e tij dhe i hëngri trurin, mushkëritë

Një burrë nga Indiana jugore i dënuar për vrasjen e ish-të dashurës së tij dhe ngrënien e pjesëve të trupit të saj u dënua të martën me burgim të përjetshëm pa lirim me kusht.

Joseph Oberhansley, 36, u gjet fajtor më 18 shtator për vrasje dhe copëtimin e Tammy Jo Blanton gjashtë vjet më parë.

Ai këmbëngul në pafajësinë e tij ndërsa u shpreh se planifikon të apelojë dënimin e tij.

Trupi i Blanton, 46 vjeç, u gjet në shtëpinë e saj në mëngjesin e 11 shtatorit 2014, i gjymtuar keq me më shumë se 25 lëndime të mprehta thike, kanë thënë autoritetet.

Oberhansley dëshmoi se dy djemë zezak kishin qenë në shtëpinë e viktimës kur ai arriti rreth orës 4 të mëngjesit atë ditë dhe se ata ishin përgjegjës për vdekjen e Blanton.

Ai u zgjua kur policia trokiti në derë duke kërkuar viktimën.

Oberhansley ka vazhduar të pretendojë se dy burra të zezë vranë Blanton, si dhe duke bërë kërkesë për jurinë gjatë gjykimit të tij.

ME TE LEXUARAT