“Sa materialiste je? Të ofroj s*ks të mirë”, Fjorela e “Përputhen” vihet në siklet

Showbiz
“Sa materialiste je? Të ofroj s*ks të mirë”, Fjorela

Në emisionin "Përputhen" së fundmi Fjorela ishte në një takim me Beratin.

Gjatë bisedës ata diskutuan mbi shumë tema duke cekur dhe gjëra intime.

Në një moment, Berati pyet Fjorelën a është materialiste sepse ai mund t’i ofrojë vetëm kohën e tij dhe një seks të mirë.

Fjorela u përgjigj se dëshiron që t’i ketë të gjitha, pasi nuk i mungon asgjë.

Berati: Sa materialiste je, sepse unë mund të ofroj si mashkull një jetë modeste, kohën time dhe një seks të mirë

Fjorela: Shiko tani të them që nuk më pëlqen që mashkulli ta mbështesë femrën e tij në rrugëtimin e saj, është e kotë të them.

Berati: Je femër që nuk të intereson leku?

Fjorela: Po tani një njeri që nuk ka gjë në vijë nuk e shikoj.

Berati: Për shembull ty të intereson më shumë dashuria, respekti apo koha e një personi?

Fjorela: Dëshiroj t’i kem të gjitha, çfarë më mungon që të mos i kem të gjitha.

 

ME TE LEXUARAT