Elbasan, infektohen dy mësues me COVID-19, vetëkarantinohen në banesë

Aktualitet
Elbasan, infektohen dy mësues me COVID-19, vetëkarantinohen në

Dy mësues në Belsh të Elbasanit janë infektuar me koronavirus.

Mësohet se njëri rast ka qenë në shkollën 9-vjeçare të Kajanit dhe tjetri në shkollën 9-vjeçare të Belshit.

Ndër të tjera, mësohet se dy mësuesit janë vetëkarantinuar në banesat e tyre.

Bashkë me mësuesit janë karantinuar edhe një grup nxënësisht që kanë patur kontakte me të infektuarit.

ME TE LEXUARAT