Memaliaj/ 3 mësues me COVID! Mësimi vijon, por prindërit nuk dërgojnë fëmijët në shkollë

Politikë
Memaliaj/ 3 mësues me COVID! Mësimi vijon, por prindërit nuk

MEMALIAJ- Dy mësues të shkollës "Adem Alushi" në Memaliaj janë konfirmuar pozitiv me COVID-19, duke e çuar në tre në total të të prekurve në shkollë.

Mësimi në këtë shkollë nuk është ndërprerë zyrtarisht, por pavarësisht kësaj janë prindërit ata që kanë marrë vebdimin personalisht për të mos dërguar fëmijët e tyre në shkollë. Nga frika dhe pasiguria që ata kanë, prindërit kanë marrë masa në mënyrë individuale. Në këtë shkollë mësojnë 270 nxënës të ciklit 9-vjeçar dhe të mesme.

Ndërkohë, në Gjykatën e Apelit është ndërprerë puna për shkak se sekretarja ka rezultuar pozitiv.

ME TE LEXUARAT