Vrasja e dy të rinjve në Malësinë e Madhe, flet dëshmitari: U zunë për një femër dhe ikën në mal

Aktualitet
Vrasja e dy të rinjve në Malësinë e Madhe, flet

Vrasja e dy të rinjve Klement Pepajt dhe Vilson Çutaj në Malësinë e Madhe zbaredhet dëshmia e Olson Çutaj i cili është dhe dëshmitari kryesor i ngjarjes së 3 tetorit në Shkodër.

Gjatë dëshmisë së tij për forcat e policisë, ai është shprehur se tre të rinjtë Klement Pepajt, Vilson Çutaj dhe Danjel Pepaj janë konfliktuar për një femër dhe më pas janë nisur në drejtim të malit.

“U zunë për një femër, më lanë në lokal dhe ikën të 3 në mal. 30 minuta pasi u larguan, telefonova Vilsonin e tha s'vonohem. Shkuan në fshatin Vrith të sqarohen dhe të pinë edhe një kafe.”-tha Çutaj.

ME TE LEXUARAT