Stresi deklaron se kush është reperja shqiptare më pak e talentuar

Showbiz
Stresi deklaron se kush është reperja shqiptare më pak e

Stresin njihet për thënien e gjërave pa doreza.

I vendosur përballë një pyetjeje të vështirë dhe një torte të përplasur në fytyrë, reperi ka zgjedhur të përgjigjet.

Stresit i është kërkuar të rendisë 3 reperet Taynën, Rinën dhe Melinda Ademin, nga më e talentuara te më pak e talentuara.

“Me ato që po dëgjojmë, për mua mbetet Tayna e pazëvendësueshme. Shumë e talentuar!” –është shprehur ai.

Në vendin e dytë, Stresi ka renditur Melinda Ademin, ndërsa si më pak të talentuarën, Rinën.

ME TE LEXUARAT