Zgjatet deri më 31 janar 2021 gjendja e emergjencës në Itali

Bota
Zgjatet deri më 31 janar 2021 gjendja e emergjencës në Itali

Gjendja e emergjencës është zgjatur deri më 31 janar të vitit 2021 në Itali.

Zgjatja e gjendjes u votua nga parlamenti me 253 vota pro dhe 3 kundër, ndërsa opozita nuk votoi.

Në të gjithë territorin e vendit mbajtja e maskës në ambiente të jashtme është bërë e detyrueshme.

Sanksionet administrative janë nga 400 deri në një mijë euro për ata që nuk mbajnë maska. Rregullat hyjnë në fuqi duke nisur nga e enjtja.

ME TE LEXUARAT