Gruaja e tradhëtonte me 8 shokët e tij, ja çfarë bën dhëndri ditën e dasmës…

Soft
Gruaja e tradhëtonte me 8 shokët e tij, ja çfarë bën

Për shumicën e çifteve të lumtura, dita e martesës është një mundësi për të deklaruar dashurinë dhe përkushtimin pa kushte ndaj njëri-tjetrit, përpara të gjithë miqve dhe familjarëve.

Por, një dhëndër i guximshëm përdori ditën e dasmës për të nxjerrë në pah gënjeshtrat dhe për ta poshtëruar nusen, që e kishte tradhtuar me tetë ish-shokët e tij.

Një i ftuar i dasmës me emrin Shawn, i cili ishte dëshmitar i dramës, tregoi historinë e tmerrshme në karrigen e kuqe të Graham Norton. Të gjithë filluan të mbanin fjalimet e tyre dhe më pas dhëndri u ngrit dhe tha ‘ne do të luajmë një lojë‘”. Pasi bëri që të gjithë mysafirët të ngriheshin në këmbë, ai u kërkoi të kthejnë pjatat e tyre për të parë nëse kishte ngjitës të kuq në pjesën e poshtme.

Shawn vazhdoi: “Të gjithë bënë atë që dhëndri u tha, por vetëm tetë djemtë mbetën në këmbë“.

Dhëndri pastaj tha: “A mund t’i shihni të gjithë tetë zotërinjtë që kanë mbetur në këmbë? Ata kanë fjetur me gruan time që kur jemi fejuar dhe unë tani po anulloj çdo gjë.”

Ai më pas doli nga dhoma pa thënë asgjë tjetër, duke i lënë të ftuarit në një gjendje shokuar.

ME TE LEXUARAT