90 mijë € borxh Dajës, FSHN vendos me shpatulla për muri Flamurtarin

Sport
90 mijë € borxh Dajës, FSHN vendos me shpatulla për muri

FSHF i ka dhënë ultimatumin Flamurtarin për të paguar trajnerin Ilir Daja. Vlonjatët kanë një detyrim të madh ndaj trajnerit aktual të Partizanit dhe së fundmi ka një vendim të ri.

Dhoma Kombëtare e Zgjidhjes së Konflikteve i ka kërkuar Flamurtarit të zbatojë vendimin e gjyqit.

Klubi vlonjat i detyrohet rreth 90 mijë euro Dajës dhe normalisht ky borxh duhet shlyer, për të mos rrezikuar penalitete të tjera.

Pagat e prapambetura Flamurtari duhet të kalojë në llogarinë e Ilir Dajës plot 78,184 Euro, ndërkohë që trajnerit i është dhënë të drejtë edhe për bonusin e kupave të Europës, që kap shifrën e 11304 eurove.

 

ME TE LEXUARAT