Vetingu në polici/ Shkarkohet nga detyra zyrtari i dytë në radhën e uniformave blu Edmond Papa

Aktualitet
Vetingu në polici/ Shkarkohet nga detyra zyrtari i dytë në

TIRANË

Është mbajtur sot seanca e radhës e vetingut në polici, ndërsa në sitë ka kaluar Edmond Papa. Ai u shkarkua nga detyra.

Papa ishte me detyrë Shef Sektori i Sigurisë së Personelit, Drejtoria e Analizës dhe Kartotekës, SHÇBA.

Edmond Papa është i dyti zyrtar që shkarkohet në radhët e policisë.

Deri tani, 21 drejtues të lartë janë konfirmuar në detyrë.

ME TE LEXUARAT