Gjendja në dy spitalet Covid: Ja sa persona janë në terapi intensive dhe sa të intubuar

Aktualitet
Gjendja në dy spitalet Covid: Ja sa persona janë në terapi

Ministria e Shëndetësisë njofton se 160 pacientë po trajtohen aktualisht në të dy spitalet COVID, ndërsa 13 prej tyre janë në terapi intensive dhe katër prej tyre të intubuar.

Në dy spitalet COVID janë gjithashtu duke marrë shërbim të specializuar 38 qytetarë të cilët kanë qenë pozitivë me COVID-19 dhe aktualisht janë negativizuar, por po vijojnë të marrin trajtim spitalor për pasojat e sëmundjes. Ndërsa vijojnë të trajtohen edhe pacientë të dyshuar për COVID19, sipas protokolleve përkatëse.

ME TE LEXUARAT