Plasaritet dritarja e avionit, video tregon si reaguan pasagjerët

Soft
Plasaritet dritarja e avionit, video tregon si reaguan pasagjerët

Një pasagjer i Air Canada që udhëtonte në fluturumin Toronto – Montreal në korrik ka ndarë në TikTok një plasaritje mbi plastikën që rrethon dritaren e aeroplanit.

Pasi e ka vënë re, mes panikut, 20 vjeçari Karl Haddad ka tërhequr vëmendjen e një asistenti të fluturimit, i cili ka thirrur menjëherë komandantin që të bënte verifikimet e nevojshme.

Në fund të videos pasagjeri shkruan se komandanti kishte vendosur për një ulje emergjente por në të vërtetë nuk ka ndoshur kështu:

i njëjti autor i filmimit ka sqaruar më pas për Buzzfeed, që komandanti, në mënyrë “profesionale “ e ka siguruar që plasaritja nuk shfaqte një problem urgjent, kishte të bënte vetëm me “shtresën e brendshme “ të dritares dhe që gjithsesi do të uleshin “sa më shpejt të jetë e mundur”.

ME TE LEXUARAT