Udhëtimet jashtë, aeroporti i Rinasit jep njoftimin për qytetarët

Aktualitet
Udhëtimet jashtë, aeroporti i Rinasit jep njoftimin për

Aeroporti i Rinasit publikoi një njoftim të rëndësishëm për të gjithë qytetarët që kanë si destinacion Izraelin. Referuar Ministrisë së Transportit të Shtetit të Izraelit, të gjithë qytetarët që udhëtojnë drejt shtetit të tyre, duhet që 24 orë përpara fluturimit, të plotësojnë një formular të detyrueshëm online.

Theksohet se pasagjerët do të mund të udhëtojnë vetëm pasi të kenë marrë konfirmimin në email, ndërsa në rast se nuk e dispononi ate rrezikoni te humbisni fluturimin.

Pasi ta keni marrë konfirmimin të gjithë ju qytetarët që synoni të shkoni në Izrael, duke plotësuar kriteret e lejes së qëndrimit, apo pasaportë EU duhet ta printoni atë dhe t’ia bashkëngjisni dokumenteve të tjera, të cilat do t’i tregoni në aeroport.

Njoftimi i plotë:

Në vëmendje të pasagjerëve,që udhëtojnë në Izrael

Sipas Ministrisë së Transportit të Shtetit të Izraelit, të gjithë pasagjerët që udhëtojnë drejt Izraelit – ata që përmbushin kriteret e lejes së qëndrimit, apo pasaportë EU – janë të lutur që 24 orë përpara fluturimit, të plotësojnë një formular të detyrueshëm online.

Pasagjerët do të munden të udhëtojnë, vetëm pas marrjes së konfirmimit me email, ku përcaktohet nga autoritetet izraelite se udhëtimi është i mundur. Pasi të merret ky konfirmim, ju lutem ta printoni dhe ta paraqisni përpara udhëtimit ne aeroport, bashkë me dokumentet e tjera.

Linkun e gjeni si më poshtë:

https://govforms.gov.il/më/forms/[email protected]

Ju faleminderit për bashkëpunimin,

Tirana International Airport

ME TE LEXUARAT