Mbyllet Agjencia e Sigurimeve Shëndetësore në Lushnje/ Një punonjëse rezultoi pozitive

Aktualitet
Mbyllet Agjencia e Sigurimeve Shëndetësore në Lushnje/ Një

Pandemia Covid-19 ka sjellë mbylljen e Agjencisë së Sigurimeve Shëndetësore në Lushnje.

Shkak është bërë fakti që një punonjëse e kësaj agjencie ka rezultuar pozitive me koronavirus.

Në këto kushte punonjëseve u është bërë tamponi dhe pritet përgjigjja e analizave. Aktualisht i gjithë stafi i këtij institucioni ndodhet në shtëpi, teksa do të jenë rezultatet e testit ato që do të vendosin nëse do të rifillojë apo jo puna.

ME TE LEXUARAT