Mali i Zi/ Partitë shqiptare të dëmshme për palamentin

Kosovë&Rajon
Mali i Zi/ Partitë shqiptare të dëmshme për palamentin

Mosfunifikimi i forcave politike shqiptare në zgjedhjet parlamentare të 30 gushtit në Malin e Zi po vlerësohet si i dëmshëm për përfaqësimin e tyre në parlament.

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve dhe analistët, shohin dobësinë e udhëheqësve politikë, të cilët nuk e përfillën kërkesën e elektoratit për bashkimin e forcave politike shqiptare në Mal të Zi.

Kjo ka sjellur dhe konflikt midis partive shqiptare.

 

ME TE LEXUARAT