Ministri Cakaj shkarkon konsullin shqiptar në Bari, Ardian Haskaj. Ja kush e zëvëndëson

Aktualitet
Ministri Cakaj shkarkon konsullin shqiptar në Bari, Ardian Haskaj. Ja kush

Shkarkohet konsulli shqiptar në Bari, Ardian Haskaj. Vendimi u mor nga ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj.

Mësohet se në vend të Haskajt është emëruar Genta Mburimi.

Shkarkimet në konsullatën në Bari, vijonë pak kohë pas shkarkimeve në Ambasadën e Athinës, ku u zbulua abuzime me pasaportat.

ME TE LEXUARAT