KPA shkarkon nga detyra kryetarin e Gjykatës së Apelit të Tiranës, Hysni Demiraj

Aktualitet
KPA shkarkon nga detyra kryetarin e Gjykatës së Apelit të

Një tjetër gjyqtar i Apelit, shkarkohet nga “Vettingu”. I radhës është Hysni Demiraj, kryetar i Gjykatës së Apelit të Tiranës.Gjyqtari nuk arriti të bindte trupën gjykuese të komisionerëve për pasuritë e tij, për vendimet që ka dhënë gjatë punës si gjyqtar, pavarësisht se ai i kundërshtoi të gjitha gjetjet që kishte përgatitur Trupa Gjykuese e Komisionereve.

Demiraj kaloi në një seancë të tensionuar dëgjimore, dy ditë më parë, gjatë të cilës nuk munguan edhe replikat me vëzhguesin ndërkombëtar. Ai e nisi karrierën në vitet ’90 dhe doli jashtë sistemit të drejtësisë, pas gati 30 viteve. Hysni Demiraj është i nënti në rradhën e kryetarëve të gjykatave që shkarkohen.

ME TE LEXUARAT