“Po luftojnë me jetën në spital”, Manastirliu tregon çfarë po ndodh në Infektiv: 6 pacientë, mes tyre të rinj, të intubuar

Aktualitet
“Po luftojnë me jetën në spital”, Manastirliu tregon

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka dhënë detaje mbi gjendjen e pacientëve që ndodhen të shtruar në Infektiv, teksa luftojnë me koronavirusin.

Përmes një mesazhi në ‘Facebook’ Manastirliu pohoi se aktualisht në Infektiv 6 pacientë, mes tyre dhe mosha të reja, janë të intibuar dhe po luftojnë me jetën.

STATUSI I MANASTIRLIUT:

“? SPITALI INFEKTIV

Gjashtë pacientë, mes tyre edhe mosha të reja janë të intubuar dhe po luftojnë për jetën në spitalin infektiv, me përpjekjen e madhe të stafit mjekësor, në një betejë shumë të vështirë me virusin e rrezikshëm.

Mos e lejoni që ju apo një i afërmi juaj të përfundojë në spital dhe të rrezikojë jetën nga #COVID19 ?? #RespektoniRregullat

↔️Mbaj distancën

?Vendos maskën

?Ruaj higjienën

#RuaniShëndetin??”, shkruan Manastirliu.

https://www.facebook.com/OgertaManastirliu/photos/a.176090302847028/993736504415733/?type=3&eid=ARCEGap7q4pWzFJTwceAWSw4xlpuKMEZ6BnqeD52duYyc02Ei9vTB2Sxw9XXPKBSN-8Eg9LolVzw3R1K&__xts__%5B0%5D=68.ARDtwhA8RM6GJSikja23KooRLQ-OsquExcydmsRHxpHjCRLO62wzbHdq4oepvmanKGTaemRq4bT5IuLawEYC5VurNToZNZFupkUjuvXB8mfefDe0OSc8faTza9rGpyhHZKST0BThwZhR6ylQ_Lz8z97-0r-znccsQDROlQtezYLIye_krBg6x-0AP9TwR9bN73hhl4D8ialgdK-5EqtUfdHlvPf_kge6w1UpCdj7vTySTutZG0MKaxvWpVlSIY785sKpj0Txegni1X3PcN2CFHSlCWVLUaB8cDN-LND58b9S1NOrrG8wLFCXZpJ18HCn8wnIBxVTfgOoLvffKmxcSu4&__tn__=EHH-R

ME TE LEXUARAT