Ja kush lejohet të udhëtojë nesër, 12 fluturimet nga Rinasi, njoftimi i rëndësishëm

Aktualitet
Ja kush lejohet të udhëtojë nesër, 12 fluturimet nga Rinasi,

12 fluturime nga Tirana me destinacione të ndryshme në vendet e Bashkimit Europian janë konfirmuar për ditën e nesërme.

Vetëm nënshtetasit e BE dhe rezidentët në këto vende lejohen të udhëtojnë.

Njoftimi i plotë:

Aeroporti i Rinasit i bën thirrje pasagjerëve që përpara fluturimit të kontaktojnë me kompanitë ajrore përkatëse.

12 Fluturimet e konfirmuara 29.06.2020

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e hene janë:

Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

Albaëings – Tiranë – Firence dhe kthim

Albaëings – Tiranë – Bari dhe kthim

Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

Albaëings – Tiranë – Venecia dhe kthim

Albaëings – Tiranë – Rimini dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Ëizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

ME TE LEXUARAT