George Floyd kishte filmuar veten vitin e kaluar/ Mesazh të rinjve: Mbani larg armët

Bota
George Floyd kishte filmuar veten vitin e kaluar/ Mesazh të rinjve: Mbani

George Floyd, është personi me ngjyrë që ndërroi jetë pasi u mbajt 9 minuta dhe 46 sekonda i “mbërthyer” nga një oficer i bardhë.

Incidenti krijoi një kaos, pasi e gjithë SHBA protestoi kundër sistemit.

George Floyd, vitin e kaluar kishte regjistruar një filmim, ku jepte një mesazh të rëndësishëm.

Ky i fundit kishte thenë se:

“Dëshiroj që t’ju kërkoj falje të gjithëve. Kam edhe unë të metat e mia, nuk jam perfekt. Por këto janë të shtëna që vijnë nga lagja tjetër. Ju lutem, mbani larg armët. Nuk janë të mira”.

ME TE LEXUARAT