OSHEE: Nesër stakohet energjia elektrike për disa zona të Tiranës

Aktualitet
OSHEE: Nesër stakohet energjia elektrike për disa zona të

OSHEE ka njoftuar për remontin e një prej fiderëve të nënstacionit rajonal dhe nënstacionit TEC, duke thenë se disa zona të Tiranës nesër do të jenë tre orë pa energji elektrike.

Saktësisht nga stakimet do të ndërpritet energjia elektrike në rrugët:

“Memet Brocaj” dhe “Hashin Hysen Dalliaj”.

Ndërkohë, nga ora 09:00 - 15:00, pjesërisht Yzberishti dhe Kodër Mëzeza do jenë 6 orë pa energji.

Njoftimi i OSHEE:

"Njoftim për abonentët Tiranë.

Stakim, 11 qershor.

Për shkak të remontit të parashikuar në një nga fiderat e NST Rajonal dhe NST TEC, në datën 11 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht rruga “Memet Brocaj”, rruga “Haxhi Hysen Dalliaj”, Yzberisht, Kodër Mëzez 09:00-12:00.

Pjesërisht rruga “Memet Brocaj”, rruga “Haxhi Hysen Dalliaj 09:00-15:00.

Pjesërisht Yzberisht, Kodër Mëzez".

ME TE LEXUARAT