Pakti per reformen, reagon Meta: Nuk mjafton per zgjedhje te lira

Aktualitet
Pakti per reformen, reagon Meta: Nuk mjafton per zgjedhje te lira

Presidenti i Republikes Ilir Meta pershendeti marreveshjen per reformen zgjedhore por tha se ajo nuk mjafton per te garantuar zgjedhjet e lira nese vullneti politik nuk ekziston.

Reagim i Presidentit:

Presidenti i Republikës Sh.T.Z Ilir Meta përgëzon Këshillin Politik për konsensusin e sapoarritur për Reformën Zgjedhore.

Ky është një lajm pozitiv, por jo i mjaftueshëm për të garantuar zgjedhje të lira e të ndershme.

Kultura e konsensusit duhet të vazhdojë edhe për kushtet e tjera për të përshpejtuar çeljen e negociatave.

Falenderime edhe partnerëve tanë europianë për durimin e tyre!

Falenderim të veçantë edhe për SHBA dhe Britaninë e Madhe që mbështesin të ardhmen europiane të Shqipërisë! ????

ME TE LEXUARAT