Kim Kardashian dhe Kanye West nuk paskan ndërmend të pajtohen

Showbiz
Kim Kardashian dhe Kanye West nuk paskan ndërmend të pajtohen

Karantina nuk paska ndikuar aspak mirë në marrëdhënien e Kim dhe Kanye West. Ata janë zënë gjatë gjithë kohës dhe nuk janë më si më parë.

Ndërkohë që të gjithë fansat prisnin që tashmë të pajtoheshin dhe ato gjëra që ndodhën ti linin pas, Kim dhe Kanye nuk e paskan ndërmend këtë gjë.

Ata po jetojnë bashkë në shtëpinë e tyre në Los Angeles, por secili po sheh punën e vet.

Mediat e huaja raportojnë se, gjatë kësaj periudhe Kim Kardashian dhe Kanye Ëest nuk po shoqërohen gjatë kësaj me njëri-tjetrin dhe mezi shihen gjatë ditës.

Cosmpolitan, një ndër mediat më të njohura raporton se: “Kim po punon duke mos u ndalur gjithë ditën dhe po bën gjërat e saj, ndërsa Kanye është duke kaluar një kohë më të vështirë sepse ai nuk ka një rutinë kaq aktive sa Kim”.

Por para se dikush të fillojë të vërë në dyshim statusin e marrëdhënies së tyre, burimi gjithashtu shtoi se çifti po “po përpiqet që të bëjë më të mirën për marrëdhënien e tyre”.

Pra, ata nuk e kanë menduar në asnjë moment ndarjen, por as të pajtohen e të jenë siç kanë qenë në fillim.

Ndoshta, kur pandemia të largohet, i gjithë mllefi që kanë për njëri-tjetrin zhduket dhe bashkohën përsëri duke lumturuar fansat.

ME TE LEXUARAT