Aurela Gaçe i bashkohet tubimit, tregon eksperiencën e tmerrshme

Showbiz
Aurela Gaçe i bashkohet tubimit, tregon eksperiencën e tmerrshme

Me sloganin “Denonconi dhunën”, “ti nuk je vetëm”, prótesta e sotme kundër abùzimit me të miturën në Babrru e cila ka mbledhur si rrallë herë për çështje të tilla qindra qytetarë, aktivistë dhe përfaqësues të instituciobneve, është zhvendosur nga sheshi “Nënë Tereza” tek kryqëzimi mes godinës së Kuvendit dhe Kryeministrisë.

Tùbimit i janë bashkuar edhe personazhe të artit, kulturës, showbizit ndërsa një ndër to është edhe këngëtarja, Aurela Gaçe e cila ka forluur për Fax News mbi arsyet që e shtynë të dali në shesh. Ajo ka rrëfyer edhe një përvojë pas publikimit të një kënge që ka bërë e që i kushtohet femrës dhe mesazhet e fríkshme që ka marrë.

“Nuk jam këtu vetëm për një rast, por raste të ndodhura çdo ditë. Jo vetëm një person që vendoset në mur, janë shumë që përdhùnojnë dhe dhùnojnë çdo ditë fëmijët. Vrásin gratë, vajzat. Është e fríkshme çfarë po ndodh, jemi duke dëgjuar çdo ditë diçka.

Një ditë vrítet dikush, një ditë tjetër fqinji përdhùnon të mitùrën. Nuk kemi si i themi përdhùnuesit ku e ke mendjen, se ai s’ka mendje për aq kohë sa e bën. Do flasi fëmija im nesër, që mos ndodhtë, fjala vjen më tregoi fëmija, do bëj vetégjyqési unë? Unë jam këtu t’i them shtetit tim të lùtem reago.

Është pak të them që marrim mesazhe. Para 4 muajsh realizova një këngë që i kushtohet dhùnës ndaj gruas dhe dashurisë që duhet të ketë gruaja për veten. Kam marrë mesazhe të fríkshme, nga vajza dhe gra që nuk dinë ku të shkojnë dhe ku të pérplásen”, tha Aurela për Fax News.

ME TE LEXUARAT