Trafiku i arabeve, arrestohet kupola e policise, pezullohet gruaja e deputetit te njohur

Aktualitet
Trafiku i arabeve, arrestohet kupola e policise, pezullohet gruaja e deputetit

Trafiku u shtetasve arabe eshte bere shkak per ndalimin e gjithe kupoles drejtuese te policise se migracionit dhe kufirit ne Tirane.

Ministria e Brendshme ka njoftuar ndalimin e kater zyrtareve te larte te cilet jane:

– Enkelejda Toska me detyrë Drejtore e Drejtorisë Rajonale të Kufirit e Migracionit, Tiranë;

– Besnik Zela me detyrë Shefi i Sektorit në DRKM, Tiranë;

– Altin Hasani me detyrën e Shefit të Seksionit në DRKM, Tiranë;

– Albana Metko specialiste në DRKM, Tiranë.

Nderkohe mesohet se eshte pezulluar edhe Adelina Lita me detyrë specialiste, e cila është gruaja e deputetit Korab Lita, i cili ben pjese ne opoziten e re parlamentare.

Ndihmë për kalim të paligjshëm të kufirit/ SHÇBA pezullon nga detyra 4 policë

ME TE LEXUARAT