Covid 19/ Në Holandë 5.5% e popullsisë pozitive për testin serologjik

Bota
Covid 19/ Në Holandë 5.5% e popullsisë pozitive për testin

Studimi i kryer tek donatorët gjatë një muaji konkludon se në Hollandë rreth 5.5% e popullsisë është pozitive për testin serologjik për Covid-19.

Shifra është larg ideales dhe që kërkohet për imunitetin e tufës.

Gjithashtu, nga një studim i Sanquin, i cili u krye muajin e kaluar rezultoi se vetëm 3% e popullatës kishte zhvilluar antitrupa

ME TE LEXUARAT