Ja cilat janë 5 ngjyrat më në modë këtë verë

Soft
Ja cilat janë 5 ngjyrat më në modë këtë verë

Java e modës në Londër Spring Summer 2020, u zhvillua në shtatorin e kaluar ndoshta ndjehet si një kujtim i largët, por këto 5 ngjyra janë çelësi i një garderobe të shtrenjtë verore për këtë vit. Para se të përdorej termi “distancim shoqëror” në përditshmërinë tonë dhe nevoja për të planifikuar një shëtitje një herë në ditë ishte një domosdoshmëri absolute.

Nga parashikimet e ngjyrave deri tek trendet e veshjeve, koleksionet e shtatorit vepruan si një “top kristali”, duke na mundësuar të kuptojmë se çfarë do të ishte më e kërkuara gjatë disa muajve të ardhshëm.

Për sa i përket ngjyrave, më në tred janë:

Bluja qetësuese e qiellit, hija e trëndafilit, bezha në ngjyrën e rërës dhe jeshilja e limonit.

Gjithashtu, veshjet voluminoze, këmishat prej liri apo pantallonat janë akoma në trend. Ndërsa më pak e njohur është jeshilja e limonit, e cila këtë vit duhet të jetë domosdoshmërisht në garderobën tuaj.

ME TE LEXUARAT