Reforma Zgjedhore pa marrëveshje, Ralf Gjoni ‘nxehet’ me Gjiknurin, Bylykbashin e Vasilin: Anti- shqiptarë!

Politikë
Reforma Zgjedhore pa marrëveshje, Ralf Gjoni ‘nxehet’ me

Deputeti i opozitës, Ralf Gjoni i ka quajtuar Damian Gjiknurin, Oerd Bylykbashin dhe Petrit Vasilin si anti- shqiptarë pasi mosarritjes së marrëveshjes në Reformën Zgjedhore.

Spas Gjonit, ata përfaqësojnë frymën anti- amerikane dhe anti- europiane pasi dhe me ndërhyrjen e SHBA nuk arritën një marrëveshje duke djegur afatin që po vetë vendosën, 31 majin.

Po ashtu deputeti shtron pyetjen se a ka mbetur më idiot që t’u besojë se duan lirinë e votës tek shqiptarët?

STATUSI NGA RALF GJONI

A ka mbetur më ndonjë idiot në Shqipëri të besojë se këta duan lirinë e votës së shqiptarëve? ? Këta përfaqësojnë frymën anti-amerikane dhe anti-evropiane, e për rrjedhojë, janë anti-shqiptarë! #MjaftMeLojëra ?

https://www.facebook.com/RalfGjoni.FaqjaZyrtare/photos/a.694794777252934/3061540957244959/?type=3&eid=ARAx05vXUvpoC5Ukmwoq2pPbi5hlGPTQ5AQx6M37YHkqMexGSIjXbxyYf0mf98dhJYuT38ndkUqYBIdv&__xts__%5B0%5D=68.ARA3pvOpViJrgVzB4oVDy2M8_rX-U2c7Ybc7FxbuiIf1sImAGyNGpkRLcYGDVTe9taPLbFcdammoX-1JzN7CT1xL_aGQy0NpGs_BfOSItUH6fjzJj6-_i5tBc2TXiLXiqZkx0YNwlJ6DGtL3_Y7kGc5pfvkOPfqpm_dflZxQZ39RBid3DEUQ2kqNrcVD9Q_e9IoRHGPuZR2Mu1SULOtZxb-HBuUbaiNXuSrcqliKrxnvHaVL1CAYKb4FNbreAT49BZ0CyhYMlgRkgcazrsCKZk4s9BiltxZWJULfhPAiW0mobNbDYEZblqGZmyJMvvr_oHV8VhVYa-ccXD8uoqX3FRXcoQ&__tn__=EHH-R

ME TE LEXUARAT