Meta u uron fëmijëve Festën e 1 Qershorit: T’iu sigurojmë një të ardhme të sigurt në atdheun tonë

Politikë
Meta u uron fëmijëve Festën e 1 Qershorit: T’iu

Presidenti Ilir Meta ka uruar fëmijët për festën e 1 qershorit duke publikuar edhe 1 foto mes tyre.

Meta thotë se duhet të ecim dorë për dore me fëmijët deri në realizimin e ëndrrave të tyre për të ndërtuar Shqipërinë e vërtetë europiane.

Po ashtu ai thotë se fëmijëve shqiptarë u duhet t’u sigurohet një e ardhme e sigurt dhe frymëzuese në atdheun e tyre.

STATUSI NGA ILIR META

Në Ditën e Festës së tyre, një urim të ngrohtë e të përzemërt për të gjithë fëmijët shqiptarë: Gëzuar 1 Qershorin!

Të ecim gjithmonë dorë për dore me fëmijët, për të mos u dorëzuar deri në realizimin e ëndrrave të tyre shumëngjyrëshe, për t’ju ruajtur buzëqeshjen e çiltër, për të mësuar nga sinqeriteti dhe dashuria e tyre, për të ndërtuar Shqipërinë e vërtetë europiane!

Të mbrojmë të drejtat e fëmijëve çdo ditë me vepra dhe jo me fjalë, dhe t’ju sigurojmë një të ardhme të sigurt dhe frymëzuese në Atdheun tonë! ??

https://www.facebook.com/ilirmetazyrtar/photos/a.1479540228758912/3048876108491975/?type=3&eid=ARAm-hf7a-cXGB_4_V-_rQAAChx_dmwW-7NY2FfAuF-Z6C34mcMBLPDqeD5aj_fSnsKCrtqkaj9uxUZi&__xts__%5B0%5D=68.ARCBudRkg7oRr-fLAUEAd8oP6k7GpL86K1Vn4Tb3ZjkVUjUwBtD661jnLssarhW6Bq4gxy7w7aC0WprWVaYCrx3q59Hx1tmsuZlrIc-tmYvndwMJvXXo5gVMK4t_1OFd_NYYMRkG2uEEDBmPfDhJsQcgXHxNDjlz7ZCODONVoLt5yD9flsoMbPAXUk4pQxvvKfgWeyYAPeBfQ3xmjXxS_8Desohj7n9-jCXibnee_hq5FroYIrtml8U7XcA06F1cNz_5DtOiZsahgVgGTPWYxfifnf_5EAdt3mG8z6lbwA2ep_FNsDnQsujsPOqo5_WqXyjRk1kN3yDM5fA2xmt20NEfLpkv&__tn__=EHH-R

ME TE LEXUARAT