Deshtimi i reformes, Yuri Kim e ashper me politiken: Eshte koha te mbani fjalen

Aktualitet
Deshtimi i reformes, Yuri Kim e ashper me politiken: Eshte koha te mbani fjalen

Ambasadorja amerikane ne Tirane Yuri Kim reagoi ne lidhje me deshtimin e negociatave per reformen zgjedhore ne vend.

Ajo ka nxitur palet qe te lene vendosjen e kushteve te reja ose mbajtjen e pozicioneve te pazbatueshme me qellim qe reforma te arrihet.

"Të gjitha palët kanë treguar lëvizje dhe ato janë ne qendrime jashtëzakonisht të afërta. Ju vendoset një qëllim, ju vendoset një afat më 31 maj.

Tani është koha që të ndaloni të insistoni në pozicione jo të zbatueshme dhe / ose vendosjen e kushteve të reja. Eshte koha për ta mbajtur fjalën tuaj. Koha për të ofruar", shkruan ambasadorja amerikane ne Tirane.

ME TE LEXUARAT