Alarm në kadastrën e Durrësit, familjarët e specialistes konfirmohen me koronavirus

Aktualitet
Alarm në kadastrën e Durrësit, familjarët e specialistes

Konfirmohen pozitivë me koronavirus familjarët e një punonjëseje në kadastrën e Durrësit.

Kadastra e Durrësit është alarmuar pasi familjarët e specialistes së sportelit, vjehrra dhe vjehrri i saj, kanë rezultuar me Covid-19, kurse ajo negative dhe është vetëkarantinuar.

Pas marrjes së informacionit, ambienti është dezinfektuar dhe punonjësit janë rikthyer në punë normalisht.

Kontaktet e saj, kanë qenë me të gjithë specialistët e tjerë të institucionit por edhe me qytetarë. Ndërkohë në kadastrën e Durrësit nuk ka asnjë masë siguruese ndaj Covid dhe të gjithë anëtarët e këtij institucioni po presin udhëzimet nga Ministria e Shëndetësisë.

ME TE LEXUARAT