"Keta thone lani duart, ne kemi 5 dite pa uje", qytetari nga Durresi ankohet tek Lajmifundit.al

Aktualitet

Nje qytetar nga Durresi ka derguar nje mesazh ne adresen e redaksise Lajmifundit.al ku nrge shqetesim per mungesen e ujit nderkohe qe i gjithe shteti po u apelon qytetareve te lajne duart dhe te ruajne higjienen si forme mbrojtese dhe parandaluese ndaj koronavirusit.

Qytetari qe thote se banon ne zonen e pallateve ne krah te Kavalishences, ne zonen e Plepave ne Durres, ben me dije se pas demeve nga termeti tashme po perballen me nje tjeter problem, mungesen e ujit prej pese ditesh....!

Mesazhi i qytetarit: Ju lutem publikojeni kete mesazh.

Pershendetje. Kemi pesë ditë pa uje zona e pallateve ne krah të kavalishencës tek plepat ne Durres. Të larguar nga qyteti i Durrësit nga demtimet e termetit po qëndrojmë ne një shtepi tjetër, ne pritje te riparimeve. Por edhe ketu spo na ndahen problemet me nevojat e perditshme.

ME TE LEXUARAT